VRIJWILIGERS GEZOCHT

Vind jij ook dat zorg zoveel meer is dan zorgen? En wil je helpen om mensen met dementie een geweldige dag te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zijn namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen bij diverse activiteiten. Denk hierbij aan het spelen van spelletjes, knutselen, kletsen, voorlezen, dansen, muziek maken, tuinieren, wandelen, fietsen of koken. Heb je zelf misschien nog ideeën waarbij je ons op andere manieren kunt ondersteunen? Dan horen wij dit uiteraard ook graag.

AANNAMEBELEID

Om zeker te weten dat we goed bij elkaar passen willen we graag kennis met je maken voordat we met elkaar in zee gaan. Onderdeel van het aannamebeleid is daarom een persoonlijk gesprek en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Uiteraard verzorgen wij de aanvraag van deze VOG.

 

VERTROUWENSCONTACTPERSOON

Respect en vertrouwen moeten centraal staan in dementie zorg.

Het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag, zoals vermeld in de gedragscode, is daarom ook heel belangrijk voor ons. Hiervoor hebben wij een vertrouwenscontactpersoon aangesteld, die benaderbaar is voor het melden van (vermoedens van) grensoverschrijdend gedrag.

Onze vertrouwenscontactpersoon
Mevr. Lenie Brummans

06-13243183