Wij zijn Lenie Brummans, Marlieke Bond en Diana van Weert en  samen zijn wij de bestuurders van Stichting Ontmoetingen Dementie.                          

We hebben de Stichting  Ontmoetingen Dementie opgericht omdat we een plek willen zijn waar mensen met dementie en hun mantelzorgers terecht kunnen. Wij kunnen adviseren, actief meedenken en de weg wijzen naar de noodzakelijk zorg en/of begeleiding.

We organiseren activiteiten voor mensen met dementie en mantelzorgers en bieden 2 x per jaar de cursus Dementie en nU aan .      Daarnaast bieden we een luisterend oor, de ziekte dementie vraagt specifieke kennis en affiniteit met de ziekte is van belang.    Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en kunde rondom de verschillende vormen van dementie.

De financiële bijdragen die we ontvangen via schenkingen en donaties besteden we aan activiteiten en hulpmiddelen die in verband staan met dementie. 

De bestuurders werken geheel op vrijwillige basis voor de Stichting Ontmoetingen Dementie en ontvangen hiervoor geen vergoeding.